Žaislai su istorija arba Istorija su žaislais

Tinklaraščio pradžios užkulisiai

Tinklaraščio pradžios užkulisiai

Daugybė audinių, siūlų, juostelių, kamšalo, nemiegotų naktų, kavos puodelių ir šokolado.

Bandymo suprasti kas tam kompiuterio ekrane vyksta ir ką dabar spausti, isterinio juoko priepuolių. Ėjimo pakvėpuoti ir džiaugsmo,  kad pagaliau supratai ir pavyko. Ačiū vyrui už kantrybę, nes jis girdėjo tiek klausimų ir taip kantriai man atsakinėjo, padėjo.

Pilna  užrašų knygelė pribraukymų ir neįskaitomų keverzonių. Oro prognozių sekimo ir tikėjimo, kad debesys praeis pro šoną.

Už kantrybę ir gerą nuotaiką miške maitinant uodus, ačiū Martynai  🙂

 

 

Tinklaraščio dėka įgyvendinau ir vieną vaikišką svajonę, tai nusipirkti lėlių lovelę 🙂 Seniai buvau nusižiūrėjus labai gražią, bet vis  lyg nebuvo progos jai, o man gi reik istorijos, kad daiktas atkeliautų pas mane 🙂 Lovelė iš Medinio dangaus , ten ir ne lėlėms labai daug nuostabių dalykų yra.

Visas šitas laikotarpis buvo labai įdomus. Daug naujų pažinčių, atradimų, džiugesio. Jaučiuos žymiai drąsiau dalintis tuo, kuo degu. Tikiu, kad su laiku bus drąsiau rašyt, kad kažkam bus įdomu. Labai stengsiuos, kelis kartus per mėnesį, pasidalint savo lapių dirbtuvės gyvenimu. Papasakot kur “medžioju” audinius, ką ir kaip siuvu, kokios istorijos gimė 🙂